Youtube Ladies Party / #BeautyTube

Joi, 26 martie, avem un eveniment pe lista, si anume Youtube Ladies Party – este primul eveniment de acest gen la care iau parte si trebuie sa recunosc ca sunt destul de curioasa in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample pe acolo.

Ora 16:00, Impact Hub – am ajuns in fata unei cladiri cu vedere libera la Dambovita si Parcul Unirii. Chem liftul care ma duce intr-o zona foarte prietenoasa de desfasurare evenimente: sigla Youtube-ului, un leagan foarte dragut, snacks-uri, scaune pe care sunt niste pungute cu surprize semnate Youtube (detaliez imediat) si, cel mai important, oameni frumosi cu care am putut socializa si schimba opinii foarte utile.

youtubeparty

yt

img_4674-0

Agenda evenimentului s-a impartit astfel:

  • Welcome Coffee + Registration
  • Audience Development / Youtube Workshop, tinut de Marta Lysiak – acest workshop a continut multe strategii de efect pentru bloggeri si vloggeri – content strategy, metadata, formats etc.
  • Coffee break, in care am avut ocazia sa intalnesc persoane super simpatice, spre exemplu Mona de la FromMonaWithGloss, Aleka de la Sunshine Sarah, Adina Vlad etc.
  • Advertisers Panel – Avon si L’Oreal, unde am inteles mai bine cum sta treaba cu promovarea de brand
  • Vloggers Pannel cu Maria Dragason – Special Koko si Laura Musuroaea
  • From blogger to vlogger
  • Production session
  • Nail trends cu Catalina Stoica, nail expert la Beauty District, care ne-a invitat dupa workshop la o manechiura profesionala care, bineinteles, urma sa se incadreze in ultimele tendinte.

img_4693

img_4741

img_4740

Si, ca tot vorbeam de micile atentii…

img_4704

Macaroons, ceva dragut semnat Benefit, CC Cream de la Gerovital si…o manechiura inedita by Beauty District – you should search for them!

Ultimul, dar nu cel din urma – OOTD: am ales o bluzita din voal din Zara, o jacheta scurta stilizata cu niste “perlute” pe tivul acesteia, pantaloni negri basic din Zara, pe care i-am indoit pentru un look mai relaxat, tocuri stiletto negre cu detalii stralucitoare din Stone Creek, accesorizand cu colierul din Accesorize, inelul statement din Moa pe care il ador, 2 seturi de bratari din H&M si ochelarii William Morris. Pe langa asta, n-am putut uita de o agenda in care sa notez absolut tot, ruj si oja marsala.

img_4574

img_4577

img_4583

img_4650

img_4731

Am invatat, am socializat, m-am simtit bine – primul si, cu siguranta, nu ultimul eveniment la care intentionez sa particip!

Pana atunci, keep in touch! Kisses

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge