SPORT / Tinuta Tully Lou perfecta pentru a te misca oriunde, oricand!

Daca in articolul anterior am discutat despre importanta sportului, astazi vorbim despre echipamentul necesar in cadrul anterenamentelor de la sala, din parc, de acasa si asa mai departe. Da, este nevoie de un echipament care sa te faca sa te simti confortabil si, in parametri mai generali, bine. Ca sa ma explic, cand spun “bine”, ma refer la faptul ca este totalmente obligatoriu ca hainele pe care le porti in timp ce faci sport sa iti lase pielea sa respire, sa fie facute dintr-un material de calitate, sa ofere sustinere (in cazul bustierelor), sa iti permita sa te misti in voie si, nu in ultimul rand, sa iti ofere incredere in tine. Din punctul meu de vedere, are logica. Poate parea superficial, dar este mult mai probabil ca atunci cand iti cumperi haine noi si dragute pentru sala sa fii mai motivat sa faci miscare. Exemplu personal? De cand am intrat in posesia colantilor Tully Lou, am mers mai des la sala. Antrenorul poate confirma, chiar daca suna putin a reclama la Teleshopping.

Lasand gluma la o parte, colantii, bustiera si hanoracul pe care le port astazi, toate de la brand-ul australian Tully Lou, ma fac sa ma simt excelent tocmai datorita faptului ca sunt compuse din materiale de calitate superioara. Tully Lou este un brand modern de sport care a luat nastere in Melbourne, Australia si care imbina limitele dintre performanta activa de inalta calitate si un look standout, fashion-forward si streetwear. Articolele sport Tully Lou sunt potrivite pentru Yoga, Pilates, Balet, Aerobic sau orice alt tip de sport. Desigur, pot fi purtate oricand si pe strada. La urma urmei, strada este runway-ul nostru, asa ca dupa antrenament, nu exista un loc mai bun unde sa ne mandrim cu cele mai recente si cu cele mai fashion articole de sport. Puteti gasi piesele pe care le port pe site-ul Azuroocat si multe alte produse perfecte pentru femeia care vrea sa isi contureze o viata activa, sanatoasa si frumoasa.

Tin sa va anunt ca urmeaza pe blog si cateva postari de inspiratie in care va arat cum puteti integra foarte usor articolele sport in tinutele voastre de zi cu zi. See you soon.

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge