Summer Series: Travel Essentials

summer

Da, este vara! Da, am revenit! Sunt in sfarsit in Bucuresti, si nu pot spune decat ca am venit cu o gramada de povesti si de idei noi pe care abia astept sa le impartasesc cu voi. Era si cazul, dupa o pauza atat de lunga, nu-i asa? Ei bine, nu ati scapat de mine!

Dat fiind faptul ca ne aflam in acest sezon estival de care trebuie sa ne bucuram din plin si de cele mai multe ori facem asta fiind mai mereu pe drumuri, ba aici, ba acolo, o sa spun doar atat – Travel Essentials! Sunt sigura ca fiecare dintre noi are anumite lucruri de care nu se poate dezlipi nici cum, mai ales cand pleaca in concediu. Si uite asa se umple geanta noastra…

travel

Daca nu sunteti fane ghiozdane, nu-i nicio problema – exista o multime de alte optiuni, de la gentile maxi, pentru tipele precaute, cu vrute si nevrute prin geanta, pana la gentile tip postas, cat sa iti poti tine telefonul, actele, ochelarii de soare si un ruj intr-un loc safe.

DSC_0143

Mie imi place sa optez pentru un ghiozdan comod si incapator, pe care il pot purta peste tot cu mine. Imi place, de asemenea, ca exista varietate la capitolul ghiozdane – colorate si incarcate de motive care mai de care, din piele, cat se poate de basic, sau chiar denim, exista mereu alternativa perfecta pentru tinebackpack

friends.

Asadar, ce consider eu ca este esential sa tin in geanta de voiaj?

devices

Incep prin a mentiona, bineinteles, telefonul, fara de care nu pot trai…trist, dar adevarat! Impreuna cu telefonul vin automat incarcatorul acestuia, o baterie portabila si castile. Sa nu uit de aparatul de fotografiat si de obiectivul atasat acestuia.

devicessscosmetice

Dupa parerea mea, orice fata trebuie sa aiba in geanta cateva cosmetice de baza, spre exemplu un ruj, o pudra sau putin rimel pentru situatii “extreme”. Nu stii niciodata cand ai nevoie de ele!

cosmeticee

 extra

In caz ca mai am loc in geanta, imi place sa iau dupa mine un hanorac sau ceva mai gros de pus peste, pentru orice eventualitate. Restul lucrurilor – ochelarii de soare si de vedere, apa, servetelele si apa termala pentru ingrijirea tenului on-the-go, pieptanul si, nu in ultimul rand, portofelul – sunt de nelipsit.

extraaSi lasand la o parte lucrurile sofisticate, nu uitati pasaportul! La urma urmei, este cel mai important!

pasaport

Voi ce considerati ca este esential in bagajul de mana?

See you soon!

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge