Smokey Eyes Tutorial & CONCURS cu paleta Rock Nudes

002

Am revenit cu inca un machiaj realizat cu ajutorul paletei de la Maybelline, Rock Nudes. Era de asteptat, ce-i drept. Imi place foarte mult aceasta paleta si mi se pare super folositoare in cazul in care vrei sa obti un machiaj de efect, perfect pentru un party. Machiajul de astazi are la baza tonuri de albastru. Am inceput, asa cum veti vedea si in video, cu un creion khol negru pe care l-am folosit pe toata ploapa mobila ca si baza. Abia dupa am inceput sa adaug fard albastru putin cate putin, tocmai pentru a obtine acele umbre difuze la nivelul intregului machiaj. Mai jos puteti viziona al doilea clip in care folosesc de paleta Rock Nudes de la Maybelline in realizarea unui machiaj de seara.

Si, pentru ca tot suntem in preajma sezonului festiv, in care suntem mai mult decat de obicei tentate sa dam frau liber imaginatiei si sa realizam machiaje ceva mai indraznete, m-am gandit sa ofer la trei dintre voi aceasta paleta de care eu, personal, m-am indragostit. Daca vreti sa participati, tot ce trebuie sa faceti este sa imi spuneti printr-un comentariu care look dintre cele doua pe care le-am realizat cu aceasta paleta va place mai mult. Cele trei castigatoare vor fi anuntate pe data de 20 decembrie. Succes si…see you soon.

001

003

Mai mult...

4 Comments

 • Reply Gramescu Cristiana

  Mie îmi place Party Blue Makeup!

  December 10, 2016 at 7:39 pm
  • Reply Anamaria Stan

   Nu ma prea pot decide intre cele 2 look-uri deoarece ambele sunt frumoase dar Edgy Violet Makeup parca te prinde putin mai bine. Succes in continuare faci o treaba minunata!

   December 11, 2016 at 2:23 pm
 • Reply Suta Lavinia

  Imi place mai mult lookul Edgy Violet Makeup, pentru motivul ca mi s-ar potrivi mie mai bine decât celalalt, dar ție îți sta foarte bine cu ambele!
  Mulțumim pentru concurs, eu chiar am pus ochii pe aceasta paleta, nu am aceste nuanțe de farduri.

  December 10, 2016 at 8:56 pm
 • Reply Chitic Andrea Nicoleta

  Mie-mi place mai mult machiajul violet, desi tie iti sta foarte bine si cu cel albastru, dar mie-mi place mai mult violetul. 🙂

  December 11, 2016 at 2:06 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge