Skin Update: O luna dupa incheierea tratamentului cu Roaccutane

5A trecut o luna dupa incheierea tratamentului cu Roaccutane si s-au intamplat, din fericire, numai lucruri bune. Tenul meu a revenit la starea sa normala – nu mai este uscat si fondul de ten se aseaza mai bine. Ce-i drept, observ o mica diferenta in ceea ce priveste tendinta de ingrasare total inexistenta pe parcursul tratamentului. Acum pielea devine putin uleioasa in decurs de 7-8 ore, in jurul nasului, barbiei si fruntii, dar nimic dramatic. Inainte de tratament aveam tenul extrem de gras si mi-era greu sa cooperez cu el din punctul asta de vedere. Buzele “au revenit la normal”, nu mai depind de balsamul de buze de la Bioderma, dar inca imi place sa folosesc din cand in cand un produs care sa mi le hidrateze.

11Abia atunci cand am luat ultima pastila de Roaccutane am realizat cat de repede au trecut 6 luni de tratament si mi-a fost oarecum teama sa nu revina acneea. Dupa o luna pot sa zic ca ma bucur de un ten curat, luminos si hidratat. Ce-i drept, unele dintre cicatrici au ramas acolo, dar cu putina rabdare si ajutor din partea cremelor pe care le folosesc sper sa ajung la rezultate. In momentul de fata folosesc dimineata Sebium Pore Refiner de la Bioderma pentru cicatrici si pori dilatati (functioneaza excelent si ca baza de machiaj sau primer) si seara Hyseac Restructurant de la Uriage.

skinMai jos o sa va las clipul de pe Youtube in legatura cu acest subiect si promit sa va tin la curent! De asemenea, va invit sa va abonati la canal pentru mai multe clipuri.

 

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge