Rutina mea de ingrijire a parului (VIDEO)

Cat de importanta este ingrijirea parului pentru voi? Ei bine, in ceea ce ma priveste pe mine, pot sa zic ca am o rutina de ingrijire destul de simpla, fara foarte multe produse care sa imi incarce parul. Pe langa asta, incerc pe cat posibil sa folosesc cat mai multe produse naturale si sa incerc fel si fel de remedii homemade pentru ca, de-a lungul timpului, am realizat ca sunt mai eficiente decat produsele care promit rezultate uimitoare peste noapte si care se dovedesc, ulterior, a fi doar o dezamagire.

hair

ulei cocos ulei ricinAm facut acest clip ca raspuns la complimentele primite pe Youtube in legatura cu parul meu. Ce este destul de amuzant este ca eu nu sunt atat de entuziasmata in relatia mea love&hate cu parul meu. Am parul foarte drept, ceea ce inseamna, de cele mai multe ori, foarte putin volum. Acesta ar fi marele dezavantaj. Totusi, sunt cateva puncte forte pe care le-am obtinut urmand sfaturile pe care le-am insirat in clip si care sper sa dea roade si la voi. Sper ca v-a placut acest video! Astept comentariile voastre si va invit, de asemenea, sa va abonati. See you soon.

produse

 

Mai mult...

1 Comment

 • Reply Bloggerissa

  Foarte misto postarea & video-ul 🙂 Imi place la nebunie cum arata parul tau, pare foarte sanatos si plin de volum. Great job!
  Kisses
  Bloggerissa recently posted…The Eyeliner Battle: Pen or Marker? Kiko Milano vs. FlormarMy Profile

  May 16, 2016 at 8:16 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge