Review: All Round Concealer & Light-Reflecting de la Catrice

corector catriceNu mai este un secret faptul ca machiajul este o adevarata arta si ca poate pune in evidenta sau, de ce nu, transforma fizionomia unei persoane prin aplicarea catorva produse. Astazi ma rezum strict la corector, un subiect dezbatut de multe dintre iubitoarele de beauty, si vin in indrumarea voastra cu prezentarea a doua produse de la Catrice – All Round Concealer si Light-Reflecting Concealer.

catrice1Prima varianta de corector pe care vi-o prezint este sub forma unei palete de 5 corectoare de baza, All Round Concealer – verde, portocaliu, maro, bej si crem, fiecare avand un rol separat in realizarea machiajului perfect. Culoarea verde este ideala pentru acoperirea zonelor rosii, cea portocalie pentru estomparea cearcanelor, iar urmatoarele 3 tonuri se folosesc, de preferinta, in functie de tenul fiecareia. Eu obisnuiesc sa le mai combin spre a obtine un efect cat mai natural.

Imi place foarte mult ca produsul se poate aplica atat cu pensula, cat si cu degetul – mie imi place sa il aplic cu degetul, prin tapotare, pe zonele mai mari si sa insist cu pensula pe portiunile mai mici, acolo unde mai este nevoie.

Un lucru pe care il consider un foarte mare avantaj este ca textura corectoarelor All Round Concealer de la Catrice este una cremoasa, care intra repede in piele si se impaca cu orice tip de ten. La ce ma refer? Ma refer la stresul constant ca “ti se intinde machiajul” sau ca, datorita frigului, pielea ti se usuca si se descuameaza odata cu produsul aplicat deasupra. Acest corector este destul de mat pentru a imblanzi un ten gras si destul de hidratant incat sa nu iti faci probleme in privinta uscarii excesive a tenului.

concealer catrice

concealer

Daca sunteti, totusi, in criza de timp sau, pur si simplu, toata aceasta operatiune a aplicarii corectorului in tot felul de nuante va depaseste, va recomand stick-ul Light-Reflecting de la Catrice. Modul de utilizare este extrem de simplu – roteste capatul dispozitivului si aplica produsul local acolo unde iti doresti un strat de acoperire in plus.

Mi se pare extrem de simplu de utilizat acest produs tocmai pentru faptul ca are o pensula incorporata la capatul prin care iese si continutul, asadar, in cateva secunde obti efectul dorit. Imi place sa folosesc corectorul Light-Reflecting mai ales pentru estomparea defectelor de sub ochi (cearcane, pori dilatati, puncte negre). Textura este una usoara, acoperirea este medie, dar acest produs este demn de tinut in geanta cu cosmetice sau chiar in geanta propriu zisa, pentru un mic retouch.

corector

Mi-ar fi foarte greu daca ar fi sa aleg intre aceste doua produsepaleta cu corectoare este extrem de benefica si imi permite sa “tratez problema” in profunzime, prin prezenta celor cinci nuante cu textura cremoasa, iar corectorul stick este ideal pentru diminetile in care te lupti cu ceasul in asa fel incat sa ajungi la timp si, de asemenea, este destul de usor si de compact incat sa il iei cu tine peste tot!

Voi ce parere aveti? Ce ati alege? Ce varianta vi se potriveste mai bine? Eu mi-am achizitionat aceste produse de pe 1001cosmetice.ro, un site cu o multime de cosmetice la preturi rezonabile. Merita sa aruncati un ochi!

lighting corector

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge