Nu cred in treaba cu “#NewYearNewMe”. 2018, surprinde-ma!

La multi ani! Aceasta este prima postare pe 2018, deci se presupune a fi speciala. Daca nu speciala, atunci genul de postare pe care sa o citesc la anul si pe care sa o iau drept referinta, deci asteptarile sunt mari. O sa incetez cu aceasta formula de incheiere, “deci”, pe care am folosit-o deja de doua ori, pentru ca abia m-am apucat de scris. Deci, deci…

O sa incep prin a spune cate ceva despre anul 2017. A fost un an plin, un an frumos, un an in care am invatat multe. Am avut parte de multe impliniri, am trecut peste anumite hopuri (cu brio, ceea ce ma face sa cred in continuare ca a fost un an bun), am ras, am plans, am strans amintiri, am petrecut timp cu persoanele pe care mi le-am dorit alaturi si am cunoscut, totodata, oameni noi. Sincer, nu sunt genul de persoana care sa isi scrie pe hartie obiectivele pe care le are pentru anul nou. Intr-adevar, se spune ca daca iti scrii pe hartie obiectivele, sansele ca acestea sa fie atinse sunt mai mari. Nu cred in mod deosebit in toata treaba cu “New Year, New Me”. Poate este doar o scuza/ocazie de care noi, oamenii, profitam pentru a deveni mai buni. Totusi, schimbarile in bine sunt mereu binevenite.

Eu incerc sa fiu intr-o continua evolutie si sa fiu focusata pe ce am de facut. Imi doresc ca toate gandurile mele creative sa se astearna frumos pe conturile mele de social media, iar voi sa va uitati pe fereastra si sa observati acest proces. Ninge, ce pot sa zic! Tocmai pentru ca sunt o persoana spontana, o sa las acest an sa ma surprinda cu tot ce e mai bun, sa ma provoace si sa imi permita sa constat la sfarsitul acestuia un lucru. Ce anume? Ca sunt fericita si implinita cu mine.

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge