Multi trandafiri rosii. Rosul inseamna iubire si pasiune.

6

Funde si panglici se-nvart dintr-o parte in alta. O dezordine totala si o tinuta romantica. Sinonime? Foarte posibil. O strada a Bucurestiului interbelic, frunze, frunzulite si trandafiri. Multi trandafiri rosii. Rosul inseamna iubire si pasiune. Rosul este culoarea lui Cupidon si a diavolului, a dragostei patimase si a razboiului, a seductiei si violentei, a sangelui si a focului. O dezordine.

Tocmai pentru ca are o efervescenta aparte, astazi am limitat rosul si l-am purtat doar la nivel de accesorii. Am optat pentru o salopeta neagra din satin cu corset, foarte feminina si care urmareste frumos linia corpului. Puteti achizitiona aceasta piesa vestimentara de pe womanfashion.ro. De data aceasta am ales sa port, in combinatie cu aceasta salopeta, o pereche de sandale cu toc patrat de pe depurtat.ro si o geanta cu trandafiri din Zara.

Aceasta este tinuta mea romantica si cu capu-n nori. Ma simt foarte bine in aceasta tinuta si vi-o recomand cu caldura in contextul in care mergeti la un date intr-un loc deosebit sau la un eveniment special. In fine, purtati aceasta tinuta si indragostiti-va.

1

4

5

3

 

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge