Machiaj neutru de zi / #InstagramBaddie (VIDEO)

Machiajul joaca un rol important, mai ales in fotografii. Tocmai de aceea am fost inspirata sa fac un video ce se concentreaza pe acest lucru. Acum urmeaza geneza. Trebuie sa recunosc ca iubesc Instagram-ul si ca privesc aceasta retea de socializare ca pe o sursa permanenta de inspiratie, nu neaparat in privinta machiajului. Totusi, de aceasta data admiratia mea pentru selfie-urile acelor tipe #onfleek de pe Insta a ajuns la extrem si, de asemenea, curiozitatea mea despre cum Doamne iarta-ma ies acele fotografii atat de frumoase trebuia luata in seama. Tutorialul cuprinde, in esenta, un machiaj neutru de zi ce pune frumos in evidenta trasaturile naturale.

selfieIdeea este ca pe camera machiajul foarte subtil devine inexistent si, tocmai de aceea, am ales sa accentuez putin mai mult fiecare pas realizat in clip. Bineinteles ca nu am vrut sa exagerez si sa fac vreo greseala prin realizarea unui contur prea aspru al fetei sau folosirea unor tonuri prea inchise pentru un machiaj de zi. Am avut o oarecare limita, dar este adevarat ca, de exemplu, acoperirea tenului este mai mare, linia de tus este mai bine definita si sprancenele sunt stilizate a la carte.

makeup instaSper sa va placa acest clip si sper sa va bucurati de machiaj din plin. Da, se fac poze! *bomb ass selfies* WOOP, WOOP, le astept cu drag! Va invit sa va abonati la canalul meu de Youtube si sa lasati o parere in casuta cu comentarii. Nici nu aveti idee cat de mult ma ajuta sfaturile voastre, sunt punctul meu de reper atunci cand vine vorba de realizarea clipurilor. Asadar, nu ezitati, I swear I’m friendly, ahaha! Ne vedem curand!

crazy selfie

Mai mult...

1 Comment

  • Reply Loredana Manciu

    Super cute!
    Loredana Manciu recently posted…Cum mi-am organizat colecţia de machiajeMy Profile

    May 31, 2016 at 7:47 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge