Happy legs for happy days / Gomajul cu cafea

DSC_0115

DSC_0102

“Ziua buna se cunoaste de dimineata”, zice o vorba din popor – nici ca se poate mai adevarat, din punctul meu de vedere. Imi dau seama daca urmeaza sa am parte de o zi buna de la cum nimeresc papucii de langa pat atunci cand ma trezesc, pana la cat de bine potrivesc cuptorul cu microunde incat sa se incalzeasca laptele cum trebuie. Ciudat? Can you relate?

Si, pentru ca tot vorbim despre dimineti, este absolut necesar sa mentionez Sfanta Cafea, fara de care multi dintre noi nu ar functiona conform normelor, inca de la prima ora – eu nu ma dau in vant dupa cafea, beau ocazional; totusi, nu neg faptul ca o folosesc din doua in doua zile. Cum altfel decat ca exfoliant pentru picioare?

gomaj cafea uleiUltima oara cand am fost la cosmetica am intrebat-o pe tipa de acolo ce remediu stie impotriva firelor de sub piele si mi-a spus ca exfolierea, facuta regulat, este cheia – ea mi-a recomandat cafeaua, un gomaj natural, extrem de eficient, facut din doua in doua zile. Asadar, m-am pus pe treaba si am zis sa incerc. Nu am putut rezista sa nu combin cafeaua cu uleiul de masline care este recunoscut din cele mai vechi timpuri ca fiind un adevarat “elixir al frumusetii”, redand stralucirea si elasticitatea pielii instant.

De aproape o saptamana am aplicat cu ajutorul unei manusi abrazive cafeaua combinata cu uleiul si trebuie sa recunosc ca picioarele mele arata mult mai bine, sunt mai fine, iar firele de sub piele incep sa dispara. Tot raul spre bine, nu?

tips and tricks

woop

Din punct de vedere al tehnicii de indepartare a parului nedorit, epilatul cu ceara traditionala se dovedeste a fi cel mai benefic – ceara fierbinte deschide porii, nu rupe, ci smulge din radacina, ceea ce face ca in timp parul sa se rareasca si sa devina mai subtire.

Un alt truc este sa folosesc, din trei in trei zile, aparatul de epilat (care, de asemenea, smulge firele din radacina) pentru a scapa de firele care mai cresc intre timp, ici-colo. Atunci cand ma decid sa merg la cosmetica, ma gandesc cu o saptamana inainte si las aparatul de-o parte, pentru a lasa parul sa creasca putin, cat sa poata fi indepartat cu ceara.

DSC_0121

DSC_0124

 See you soon

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge