EXPERIENTA MEA / Ce presupune antrenamentul EMS cu XBody?

Cand a fost ultima data cand ati incercat ceva nou pentru prima data? Eu ador sa incerc lucruri noi si, in acelasi timp, ador sa fac sport. Poate suna cliseic, avand in vedere ca auzim destul de des la TV, radio si asa mai departe “pentru un stil de viata sanatos, faceti miscare cel putin 20 de minute pe zi.”, dar HEI, chiar asa este! – miscarea este indispensabila unui stil de viata sanatos. Daca tot am adus vorba de cele 20 de minute de miscare pe care este recomandat sa le facem zilnic, astazi vreau sa va povestesc cate ceva din experienta mea cu antrenamentele de electrostimulare musculara. Da, antrenamentul EMS cu XBody dureaza doar 20 de minute, timp in care iti poti lucra toate cele noua mari grupe de muschi, putand sa setezi aparatul cu o intensitate mai mare pe zonele dorite. Credeti-ma pe cuvant, faptul ca antrenamentul dureaza doar 20 de minute reprezinta un mare, mare avantaj, mai ales in contextul in care cele mai multe persoane au un ritm din ce in ce mai alert si, in consecinta, un program din ce in ce mai incarcat. Asadar, nu mai exista scuza.

Intamplarea a facut ca atunci cand am inceput acest program EMS sa incep si facultatea. Daca nu as fi avut la indemana solutia cu antrenamentele EMS, nu cred ca as fi putut sa ma organizez in asa fel incat sa aloc timp si sportului. Ma simteam excelent in zilele in care, spre exemplu, aveam cursuri cu fereastra de aproximativ 2 ore intre ele si aveam posibilitatea sa dau o fuga la PureShapes si sa imi fac antrenamentul. Parca puneam mai bine capul pe perna stiind ca am facut miscare in ziua respectiva, aveam alt tonus. In fine, si febra musculara, dovada ca lucrurile mergeau ca pe roate.

Trebuie sa recunosc ca la inceput, in cadrul primei sedinte, am avut impresia ca totul este atat, dar atat de simplu. Oh, da, pana cand intensitatea creste si abia esti in stare sa faci o genoflexiune. Imi amintesc cum ii spuneam antrenorului meu, cu apele curgand siroaie pe mine, “Dar nu se poate! Eu am facut sala…”, iar el imi povestea de cum pana si sportivii de performanta au fost surprinsi de acest tip de antrenament. Increzatori fiind, au pornit de la premiza ca totul este extrem de simplu. Repet, asta pana cand antrenorul a crescut intensitatea. Este cu totul si cu totul altceva si tocmai de aceea v-as recomanda sa mergeti si sa vedeti pe pielea voastra cum stau lucrurile. Mai tin sa mentionez ca cei de la PureShapes au doua locatii. Eu am mers in locatia de pe Bulevardul Unirii, nr. 57, iar celalalt centru XBody este la Dristor, mai exact Strada Baba Novac, nr. 9i.

Pentru femei, antrenamentul fitness EMS cu aparatul XBody ajuta la refacerea musculaturii postnatale, scaderea in centimetri si a greutatii, tonificarea musculaturii, si eliminarea celulitei, pe cand pentru barbati, ajuta la imbunatatirea performantelor in timpul antrenamentelor, ii face mai puternici si mai rezistenti. Cu tehnologia EMS si aparatul XBody, exercitiile pentru abdomen, spate, brate si picioare devin mult mai intense. Pentru mai multe detalii accesati link-ul www.pureshapes.ro, iar pentru mai multe pareri din partea celor care le-au calcat pragul, le puteti accesa pagina de Facebook in meniul Recenzii.

 

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge