Cum a fost la FMWG Party

Acum putin timp v-am spus ca Mona Croitoru de la www.frommonawithgloss.ro aniverseaza cinci ani de activitate pe blog printr-o petrecere populara in randul multor persoane din blogosfera romaneasca si nu numai. Mona si-a creat o semnatura prin organizarea unei petreceri in fiecare an, in cinstea blog-ului sau, asadar, toata lumea asteapta acest eveniment! Dat fiind acest lucru, nu am putut sa lipsesc si am purces la drum spre locatia bine stabilita, La Bordei. Intrarea a fost una primitoare si potrivita petrecerii la care urma sa iau parte – roll-up-uri, baloane, o dublura a Monei din carton, ceea ce mi s-a parut extrem de dragut si, bineinteles, Mona, toata un zambet, asa cum ne-a obisnuit.

fmwg fun

In cadrul evenimentului am fost rasfatate la cornere speciale de makeup, unghii si par, unde am incercat diverse servicii si am testat produse. Atmosfera a fost incarcata de beauty chat-uri dintr-un colt in altul, zambete si cocktail-uri – “not your basic cocktail”, ci un cocktail conceput de insasi Mona, care a fost extrem de atenta si s-a gandit la toate detaliile.

Totodata, am participat la niste workshop-uri utile in tema evenimentului, sustinute de reprezentati de la cornere si ne-am bucurat sa vedem un spectacol de dans, o prezentare de moda si…demonstratia realizarii a trei coafuri in cinci minute care m-a convins ca nu iti trebuie mult timp ca sa arati excelent!

la multi ani

Fie ca revista Avantaje pe coperta careia Mona ne zambeste sa fie insotita de multe altele pe care sa le putem rasfoi la evenimentul de anul viitor. Eu, sincer, abia astept! Sponsorii evenimentului au fost The Body Shop, Yves Rocher,Secom, L’Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.

See you soon

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge