#Crafting Session for Friendship Anniversary | 5 YEARS

cadouri

Este foarte greu sa gasesti o persoana care sa te inteleaga si sa te cunoasca exact asa cum esti tu, cu calitati si defecte, fara sa te judece.

Totusi, pot sa zic ca sunt extrem de norocoasa sa am o prietena ca Ioana – timp de 5 ani am tot adunat amintiri, asadar, m-am gandit sa pun toate aceste clipe frumoase intr-un scrapbook: este un cadou ideal pentru o ocazie de genul, deoarece poti reda o adevarata poveste in cateva pagini legate intre ele cu sfoara, folosind poze developate, culori, sclipici si diverse lucruri care te inspira.

Ideea este, in principal, sa nu vrei sa iasa perfect. In general sunt destul de perfectionista, dar am realizat ca, mai ales de aceasta data, chestiile messy, spre exemplu doodles-urile irelevante desenate ici-colo sau fragmentele decupate din reviste s-au dovedit a contura intr-un mod placut acest cadou.

Tips and Tricks:

  • pune margine alba la pozele developate, lasand un spatiu mai mare jos pentru a scrie o mica descriere sau un titlu sugestiv pentru fotografia respectiva.
  • foloseste multe culori
  • deseneaza orice chestie draguta care iti trece prin cap, pentru a nu lasa spatii goale unde nu este cazul – scrapbook-ul trebuie sa arate consistent
  • fundite, foi si plicuri colorate, stickere – toate aceste “instrumente” iti sunt extrem de utile pentru partea decorativa a scrapbook-ului

Eu m-am rezumat in principal la saptamanile petrecute in Italia si Franta impreuna, in vara anului 2014: am dedicat cateva pagini fiecarei destinatii, desenand harti si lipind poze cu locurile pe care le-am vizitat.

in-progress

inside

scrapbook

scrisoare

Eu la randul meu am primit o cutie frumos decorata (cu sclipici, bineinteles…pentru ca gandim la fel), in care erau o gramada de poze developate cu noi, de cand am inceput sa fim prietene, pana in prezent, pe spatele carora era scrisa o descriere amuzanta, data sau o replica de-a noastra.  In cutie am mai gasit, de asemenea, o foaie mazgalita de noi in clasa a VII-a, pe cand stateam in aceeasi banca…nici nu mai stiam ca exista acea foaie!

my-gift

Se pare ca eu si Ioana ne-am folosit de latura noastra artistica si am realizat aceste cadouri pe care sunt sigura ca le vom pastra pentru totdeauna.

Happy B-day!

ioni

Ce parere aveti?

See you soon

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge