Colectia mea de haine vintage | Partea a doua (VIDEO)

Primul video cu colectia mea de haine vintage nu a fost indeajuns incat sa cuprinda toate piesele pe care le-am cules de-a lungul timpului de prin magazinele specializate pe acest gen de haine, asadar, am fost nevoita si bucuroasa, in acelasi timp, sa fac si un al doilea. Sunt sigura ca o sa mai fac clipuri similare pe parcurs, pe masura ce mai cumpar haine, deoarece se pare ca nu mai exista o limita in ceea ce ma priveste. A devenit deja un hobby si o obsesie pe care cu greu pot sa mi-o mai stapanesc – magazinele ascund comori in adevaratul sens al cuvantului, drept pentru care trebuie sa fac mereu prezenta si sa fiu cu ochii in patru.

Asa cum am spus si in video, in cazul in care nu sunteti amatoare ale shopping-ului de articole vestimentare prin SH-uri, ati putea incerca macar sa dati o geana dupa accesorii. Va recomand acest lucru tocmai pentru multitudinea de optiuni prezente in aceasta categorie de magazine. Eu, cel putin, am fost surprinsa de cate accesorii interesante si intr-o stare extraordinara poti gasi scormonind. You should give it a try!

DSC_0027Sper ca v-a placut acest clip. Daca da, va invit sa va abonati la canalul meu de Youtube. V-as ruga si sa-mi lasati un comentariu cu parerea voastra despre colectia mea de haine vintage si, de asemenea, cu ce vreti sa vedeti in continuare. Totodata, ne vedem si aici, pe blog, cu diverse articole despre subiectele de care suntem interesate – moda, machiaj, mancare…si asa mai departe! See you soon!

colectia mea de haine vintage

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge