Colectia mea de produse de machiaj (VIDEO)

mkp1

Hei, hei, hei! Atat de tare ma enerva faptul ca pe blog, ca ultima postare, aparea cea de Craciun, incat mi-am zis ca-i absolut obligatoriu sa postez ceva si aici, ca de inceput de an. Ce-i drept, pe YouTube am luat-o putin inainte si am mai incarcat cateva clipuri intre timp. Va invit, asadar, sa ma urmariti si acolo. Puteti accesa canalul meu de Youtube aici.

Astazi va voi prezenta indragita mea colectie de produse cosmetice. Nu este una colosala, clip-ul de mai sus nu ma surprinde deschizand zeci de sertare pline de produse (even if I would love that!), dar este constituita din produsele pe care le consider folositoare in realizarea machiajului meu si pe care stiu ca le folosesc in mod constant. SIDE NOTE: In video am uitat sa va arat ce produse am la capitolul eyeliner si highlighter, scuze, scuze, scuze. Totusi, asa cum spuneam si mai sus, produsele pe care vi le arat in clip sunt produse pe care eu le-as recomanda din tot sufletul, tocmai pentru ca le folosesc destul de des. Imi fac destul de des curat in “cufarul” meu cu produse de machiaj deoarece tin foarte mult la termenul de valabilitate al produselor. Obisnuiam sa ignor acest aspect in trecut, dar am realizat ca este mai mult decat important. Mai bine am mai putine produse de care sunt sigura ca sunt in termen, decat sa folosesc fara sa-mi dau seama produse expirate. Seems legit?

Una peste alta, va invit sa vizionati clip-ul inserat la inceputul acestui articol si, daca v-a placut, sa va abonati si la canalul meu de YouTube, pentru ca mi-am propus sa fiu super activa anul acesta. Si…mult mai organizata. Ne vedem in urmatorul articol, va pup!

mkp

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge