Celebrating SPRING together…

1

O pacla de un verde crud s-a asternut asupra lunii martie, prima luna a frumosului anotimp – printemps –  luna-granita dintre iarna geroasa si primavara dulce, luna martisorului, a zambilelor si, bineinteles, a mucenicilor pe care eu, personal, ii iubesc pana in maduva oaselor. Pana sa ajungem sa vorbim despre mucenici, va scriu de printre fel si fel de soiuri de copaci, copacei si floricele, celebrand, astfel, venirea primaverii. Ceva intresant se petrece in acest anotimp. E ceva in atmosfera, oamenii au o stralucire aparte in privire, vremea se incalzeste. Eu, sincer, n-am cum sa-i rezist primaverii. Oh, si cat am asteptat-o. Luna februarie a fost cea mai lunga din punctul asta de vedere. Acum, e aici ca sa ne incante…

7

2

Astazi m-am gandit sa ma bucur de cele 15 grade intr-un loc deosebit. N-am mai fost de foarte mult timp la Gradina Botanica din Bucuresti, probabil de cand aveam vreo 5-6 ani. Pe atunci Gradina Botanica si parcul mi-erau tot una. Asadar, vizita de astazi a fost mai mult decat binevenita. Am privit gradina dintr-o cu totul alta perspectiva si mi-am clatit, efectiv, ochii cu tonurile spectaculoase de verde prezente in fiecare coltisor al acesteia. De la kaki-urile si nuantele nisipoase regasite in coloritul plantelor de desert, pana la verdele pur al plantelor tropicale, toate acestea mi-au conferit o stare de bine, m-au energizat de-a dreptul. Sa nu mai spun de cat de frumos erau puse aceste culori in evidenta de razele soarelui care se strecurau sfioase prin geamurile serelor. Voi ce ati facut astazi? Let’s celebrate spring together!

3

6

Astazi port un maiou negru basic din H&M, o camasa maro inchis de la SH pe care am accesorizat-o cu o curea lata si bold din SH, pantaloni cu talie inalta din Zara, o geanta de umar maro si o pereche de botine de aceeasi culoare. Fotografiile sunt realizate in Gradina Botanica din Bucuresti.

5

4

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge