Almost Heatless Messy Hair : How do I get mine?

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te trezesti dimineata asemenea actritelor din filme, cu parul dezordonat, dar stralucitor si bine pus la punct? Cine nu si-ar dori sa depuna un minimum de efort cand vine vorba de coafura, mai ales dimineata, cand timpul este limitat? Cu siguranta stiti la ce ma refer.

Seara, inainte de culcare, impleteste-ti parul in spic (french braid) – stiu ca majoritatea aveti dificultati cu impletitul, dar sunt foarte multe tutoriale folositoare pe Youtube si tehnica, in mare parte, este destul de simpla: impletesti normal, doar ca de fiecare data cand aduci spre mijloc o suvita din parti, adaugi mai mult par. Practice makes it perfect!

TIP: fixativul aplicat inainte de a te apuca sa impletesti ajuta foarte mult si ofera o textura placuta firului de par.

There comes the fun part: SOOOOMNNN…

Dimineata, inainte sa despletesti parul, foloseste placa pentru a face viitoarele onduleuri sa reziste mai mult tinand cateva secunde parul la caldura. Pe masura ce despletesti parul, tapeaza-l si pulverizeaza fixativ putin cate putin, fara sa il incarci.
In caz ca ai mai mult timp la dispozitie ia-ti placa sau ondulatorul, sectioneaza parul in bucati mari si onduleaza foarte superficial. Trece-ti mainile prin par de cateva ori si, apoi, cu capul in jos, pulverizeaza cu ultimul strat de fixativ (ajuta foarte mult in caz ca iti doresti un plus de volum).

Rezultatul meu:

messy hair messy waves waves

Pare un intreg proces, dar in realitate dureaza maxim 5 minute – tot ce trebuie sa faci este sa iti “dezordonezi” parul – ceea ce este foarte simplu, pentru ca te trezesti cu el aproape gata!

See you soon!

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge