OOTD: Studio ’54

studio54.jpg

Studio ’54 – un nightclub din New York ce obisnuia sa intruneasca intre anii 1977 si 1981 eleganta si sarmul american, care au devenit ulterior de nelipsit de pe podiumurile internationale.

Astazi am ales sa port faimosul wrap dress dintr-un material usor, ce iti ofera un aer de nonsalanta. De asemenea, pattern-ul animal print a devenit popular in anii ’70, fiind considerat pe termen lung un element de baza, fapt pentru care pana si in prezent acesta ne surprinde in cele mai variate moduri – camasi, jachete, pantofi si chiar pantaloni.

DVF

Femeile din vremea aceea puneau foarte mult accent pe talie, asadar, am accesorizat tinuta cu o curea neagra lata.

DSC_0127

kd

Pentru a adapta look-ul secolului actual, m-am gandit ca pantalonii de tip cigarette, cu talie inalta ar fi o optiune ideala. Pentru a amplifica aerul vintage al outfit-ului, am indoit pantalonii pana la glezne, lucru care era foarte in voga pe atunci.

Cat despre pantofi, m-am limitat la platformele basic de culoare roz pal, inspirate, de asemenea, dupa modelul pantofilor purtati de fetele ce cochetau prin Studio ’54.

DSC_0211

Pentru a pastra echilibrul cromatic, am ales accesorii aurii – cat despre ghiozdanul pe care l-ati intalnit si in post-ul anterior…ei bine, n-am putut sa ii rezist! Completa perfect tinuta atat prin imprimeul leopard, cat si prin materialul lucios al acestuia.

Anii ’80 se axau pe punerea in evidenta a trasaturilor prin cat mai putin machiaj, pastrand naturaletea la cote inalte – fard de ochi maroniu si negru, obraji imbujorati pentru un strop de inocenta si buze definite de o nuanta de roz prafuit.

DSC_0063

Eterna coafura a anilor trecuti consta, in principal, in niste bucle lejere, cat mai naturale, cu cararea pe o parte, pentru a aminti de popularitatea parului voluminos intalnit, spre exemplu, la Bianca Jagger.

PKT1344- 48320 BIANCA JAGGER BIANCA JAGGER

DSC_0267

DSC_0271

Keep it vintage, it never goes out of style!

See you soon

Mai mult...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge